Teljesítmény diagnosztika tudnivalók

Teljesítmény diagnosztika minden állóképességi sportágban hasznos lehet, függetlenül attól, hogy milyen szinten űzzük az adott sportágat.

Amatőröknél, család, munka mellett, a szabadidő rovására, rekreációs célból, vagy teljesítmény orientáltan, rendszeresen sportolóknál kiemelten fontos az edzésidő megfelelő kihasználása. Fejlődni hatékonyan, tervszerűen, az egészség megóvása mellett.

Ehhez első lépés egy komplex teljesítménydiagnosztikai vizsgálat, mely során sok fontos és informatív adattal gazdagodunk az edzésmunkánkkal és az aktuális állapotunkkal kapcsolatban.

Stelvio Bikefit System – Kerékpár Testreszabása

Állóképességi sportolók teljesítmény diagnosztikáján és személyre szabott edzéstervezésen túl, kerékpár testreszabásával – Bikefitting-el is foglalkozunk kerékpár típustól és edzettségi szinttől függetlenül. Stelvio Bikefit System  Kényelmesen

umbrail, bocchetta di forcola, the stelvio national park

Stelvio „Umbrail”

Elérhetőség: -Kezdeti elbeszélgetés a célokról, sportmúltról, esetleges sérülésekről. -Korlátlan emailes kontakt. -Válaszadás 12 órán belül. -Táplálkozási tanácsok.   Edzés: -Training Peaks Stelvio Diagnostic edzői csoport

Stelvio „Bormio”

Elérhetőség: -Kezdeti elbeszélgetés a célokról, sportmúltról, esetleges sérülésekről. -Heti 2x emailes kontakt. -Válaszadás 72 órán belül.   Edzés: -Training Peaks Stelvio Diagnostic edzői csoport tagság.

Stelvio „Prato”

Elérhetőség: -Kezdeti elbeszélgetés a célokról, sportmúltról, esetleges sérülésekről. -Heti 1x emailes kontakt. -Válaszadás a héten.   Edzés: -Training Peaks Stelvio Diagnostic edzői csoport tagság. -Edzésterv

Teljesítmény Diagnosztika (Kerékpáros/Futó)

Teljesítmény-diagnosztika Tudnivalók Teljesítmény diagnosztika minden állóképességi sportágban hasznos lehet, függetlenül attól, hogy milyen szinten űzzük az adott sportágat. Amatőröknél, család, munka mellett, a szabadidő rovására,

Személyre szabott edzéstervezés tudnivalók

Egy nap mindenkinek 24 órából áll. Munka, család, a rengeteg feladat, kötelesség mellett sokszor elveszünk ha hobbi sportról van szó. Azt vallom, hogy a sikeresen felépített, hosszútávú sportteljesítmény alapja a jó terv. A terv egy diagnosztikával kezdődik, ez az alap, majd folytatódik a személyre szabott edzésmunkával.

Ha az autónk elromlik, jó esetben nem állunk neki egyedül kísérletezgetni megfelelő szakértelem nélkül. Miért tennénk ezt az egészségünkkel? Nyílván lehet, kérdés, hogy megéri e.

 

Nincs két egyforma ember, mint ahogy két egyforma edzésterv sem.

Mindenkinek mások a céljai, a lehetőségei, a szabadideje és a regenerációs lehetőségei. Hiszen egy edzést nem elég csupán elvégezni, azt megfelelően ki is kell pihenni. A terhelés és pihenés megfelelően beállított aránya, a terhelés egyéni zónákra való adagolása és az edzés céljainknak megfelelő tervezése alapfeltétele a sikeres és hosszútávon fenntartható fejlődésnek.

Kérj személyre szabott ajánlatot