Szolgáltatások

Személyre szabott edzéstervezés: Egyéni intenzitási zónákkal és a mindennapi élettel összhangban.

Teljesítmény Diagnosztika: Cél a „VAN” állapot feltérképezése, egy komplex sportdiagnosztikai vizsgálat mely során a zónáinkon kívül sok fontos adattal gazdagodunk. Ha ez megvan indulhat az edzéstervezés. 

Bikefit – Kerékpár Testreszabása.

Német alapokkal megalkottuk a Stelvio Bikefit System protokollt, mert kényelmesen és hatékonyan tekerni nem csak a profik kiváltsága. 

Cél a szuperkompenzáció....

Nincs két egyforma ember, mint ahogy két egyforma edzésterv sem. Amatőröket edzeni a legösszetettebb. Teljes munkaidős állás, család, mindennapi stressz, edzés. Nem elég helytállni, ki is kell pihenni a terhelést. Ha ez nem történik meg előbb utóbb jön a stagnálás majd a sérülés, kiégés. Cél a szuperkompenzáció elérése. Vagyis az edzés és pihenés helyes megválasztása után egy magasabb szintről folytathassuk az edzésmunkát. Munka+Család+Edzés+Regeneráció összhangja, mindezt megtervezni és össze egyeztetni a mindennapi élettel az én hivatásom. 

images_00003

Edzéscsomagjaink/Bikefit System/Teljesítménydiagnosztika

umbrail, bocchetta di forcola, the stelvio national park

Stelvio „Umbrail”

Elérhetőség: -Kezdeti elbeszélgetés a célokról, sportmúltról, esetleges sérülésekről. -Korlátlan emailes kontakt. -Válaszadás 12 órán belül.

Stelvio „Bormio”

Elérhetőség: -Kezdeti elbeszélgetés a célokról, sportmúltról, esetleges sérülésekről. -Heti 2x emailes kontakt. -Válaszadás 72 órán

Stelvio „Prato”

Elérhetőség: -Kezdeti elbeszélgetés a célokról, sportmúltról, esetleges sérülésekről. -Heti 1x emailes kontakt. -Válaszadás a héten.